“Budim se sa željom da napravim promenu u ugostiteljstvu, preciznije u odnosu ljudi prema poslu. Želja mi je da ugostiteljski radnik postane prava profesija i da tako ostvarimo novi pristup prema gostima. Takođe, hedonizam je nešto što treba da nas definiše. Bilo bi dobro da svakog dana izdvojimo vreme za sebe, napravimo pauzu i uživamo u stvarima koje nas ispunjavaju.”
“Rad na poziciji menadžera je dinamičan i pružio mi je priliku da za kratak vremenski period savladam komunikaciju sa ljudima, organizaciju tima, prodaju, administraciju i još puno stvari vezanih za poziciju menadžera u ugostiteljstvu. Ova prenesena znanja i informacije su veoma korisne, jer mi dosta olakšavaju i ubrzavaju posao. Kroz ovaj proces, želja mi je da napravimo odličan spoj servisa, dizajna i fotografije.”
“Kao menadžerka i predstavnik mladih nada moram odmah reći da godine iskustva nisu presudne, već ispravan stav, volja za učenjem. Imala sam dobre mentore, kolege koji su bili tu da mi pomognu u svakoj situaciji, što smatram kao najbolji pokazatelj da kada ti ulažeš trud i želiš da učiš uvek će neko biti tu da ti pomogne. Kada shvatiš da svaki "problem" koji se desi, nije smak sveta nego prosto prepreka koju treba da savladaš u hodu, počneš da radiš prave stvari na pravi način, a to je ono što menadžerska pozicija iziskuje.”
“Mislim da konstantnim ličnim usavršavanjem, postajemo dobar primer okruženju u kojem radimo. Razvijanje timskog duha i dobri međuljudski odnosi su neki od procesa kojima uvek treba posvetiti pažnju. Zato svaki dan imam izazov da svest ljudi u ugostiteljstvu podignem na što viši nivo i da posao koji deluje kao stanica do "boljeg posla" postane upravo dobitna tj. poslednja stanica nekim novim generacijama.”
“Suština vrhunske kuhinje je u balansu i kvalitetnom odnosu prema hrani, dakle kupovini od lokalnih proizvođača i namirnica koje su u sezoni. Takođe, da bismo došli do dobitne kombinacije - postignutog kvaliteta i zadovoljanog gosta, čitav lanac u resotranu mora perfektno da funkcionište. Zato bih se zahvalio celoj našoj ekipi, jer zajednički prolazimo kroz mnoge avanture i zaista cenim njihov rad i trud.”